Home > General > Bona dada de treball als EUA

Bona dada de treball als EUA

02/06/2017

La jornada d’ahir deixava un comportament majoritàriament positiu en els parquets europeus. L’únic índex de renda variable europea que fregava lleugerament la correcció era el selectiu del país veí, l’IBEX-35. Cal dir que un dels valors que més va pressionar l’índex espanyol a la baixa era Banco Popular. L’entitat presidida per Emilio Saracho queia en preu superant el -17% davant els rumors que l’actual direcció es planteja la venda de l’entitat a preus als voltants dels 0,55 euros/acció. Deixant de banda els mercats de la zona euro, a l’altra banda de l’Atlàntic, Nord-amèrica ens sorprenia positivament. Tot i fer temps que les dades macroeconòmiques no publiquen amb excessiva alegria, la tarda d’ahir ens tornava a deixar una excel·lent dada d’atur (ADP employment) amb la creació de +253.000 treballs.

Categories: General Tags: