Home > General > El Popular, en caiguda lliure

El Popular, en caiguda lliure

07/06/2017

Amb l’euro fregant nous màxims anuals contra la moneda americana, la darrera sessió de cotització tancava amb els principals parquets d’Europa registrant lleugeres correccions. L’agenda de demà mantenia prudents els inversors. La pròxima reunió del BCE juntament amb les noves eleccions de Regne Unit es mostren en el punt de mira dels analistes. El selectiu del país veí, l’IBEX-35, era dels pocs europeus que per poc no tancaven en to verd. Tot i això, valors com Banco Popular seguien sense recuperar-se dels rumors sobre la venda. En poc més de 15 dies, l’entitat espanyola retrocedia més d’un 50%. Per altra banda, a Wall Street els índexs de renda variable mostraven comportaments plans a tancament europeu. Quant al petroli, la cotització seguia caient tocant nivells de 49,20 dòlars per barril.

Categories: General Tags: