Home > General > Wall Street anima Europa

Wall Street anima Europa

16/05/2017

Tornada del cap de setmana als mercats europeus amb lleugers repunts. Amb un inici de jornada més aviat negatiu, els parquets de la zona euro remuntaven en part gràcies a l’apertura positiva de Wall Street. Quant a l’evolució del petroli, el preu continuava la seva ascensió després d’un mal començament de mes (on tocava els 46,5 dòlars/barril versus l’actual 52,13 dòlars/barril). Pel que fa als esdeveniments corporatius, la jornada d’ahir destacava per mantenir en alerta nombroses companyies amb l’amenaça d’un ciberatac com a continuació dels ocasionats la setmana passada. Shopos, un grup de seguretat tecnològica i protecció de dades que opera majoritàriament a Europa i els EUA, era la major beneficiària d’aquest atac massiu. El valor es revaloritzava en la borsa de Londres més d’un +7%.

Categories: General Tags: