Home > General > Wall Street pressiona Europa

Wall Street pressiona Europa

17/05/2017

Així com el titular de dilluns era Wall Street anima Europa, la jornada d’ahir provocava l’efecte contrari. Wall Street pressionava Europa a la baixa. El mercat de renda variable americà obria pla per acabar cedint a la baixa. Aquest moviment pressionava lleugerament els índexs europeus a la baixa tot i mantenir un inici de jornada majoritàriament positiu. Un dels temes on se situa l’atenció darrerament és en les companyies energètiques. Ahir, aquest tipus de companyies es veien recolzades gràcies a l’extensió de l’acord entre Rússia i Aràbia Saudita per prorrogar les retallades en la producció de cru. D’altra banda, quant al mercat de divises, l’euro mostrava els nivells més alts des que el nou president, Donald Trump, agafava el relleu de Barack Obama. Pel que fa a les publicacions macroeconòmiques de la jornada, el PIB de l’eurozona publicava en línia (+1,7%).

Categories: General Tags: