Home > General > Suau rebot per tancar la setmana

Suau rebot per tancar la setmana

13/05/2017

Les borses europees tancaven la setmana amb un lleuger rebot. A nivell corporatiu, si ahir parlàvem de Telefónica per a comentar els resultats del primer trimestre del 2017, aquest cop era protagonista arran d’un atac informàtic a la companyia. Segons la premsa nacional espanyola, un malware es colava segrestant dades per a posteriorment demanar un rescat en forma de Bitcoins (moneda de pagament virtual). Es tracta d’una de les principals amenaces informàtiques a les quals s’enfronten les empreses actualment. Tornant al mercat, Wall Street mostrava comportaments negatius en un context en el qual la divisa americana es devaluava respecte a l’europea. Una filtració d’un reputat diari alemany posava en re-lleu un possible inici del “tappering” europeu abans del que creia el consens.

Categories: General Tags: