Home > General > Fredor borsària

Fredor borsària

12/05/2017

Ahir l’índex de referència espanyol, l’IBEX-35, marcava la tercera jornada consecutiva de correcció. La publicació                 de resultats corporatius més destacats eren els de Telefónica i Dia. Per una banda, Telefónica aconseguia un benefici de 779 milions d’euros en el  tancament del primer trimestre del 2017, cosa que suposava una variació positiva de +42% respecte a la publicació de fa un any. No tan positiva era la publicació de Dia. La cadena de distribució mostrava un benefici net ajustat en el primer trimestre un 5,9% menor que l’any anterior. A Anglaterra, la reunió del BOJ deixava sense canvis els tipus d’interès (només un dels set conse-llers recolzava la pujada dels tipus). Sense treure l’ull de sobre a la cotització del Brent, ahir l’or negre repuntava per sobre del +1,5%.

Categories: General Tags: