Home > General > To mixt a Europa

To mixt a Europa

11/05/2017

La major part dels índexs borsaris europeus registraven comportaments plans en la darrera sessió de cotització. A falta de trobar nous catalitzadors que impulsin els selectius a l’alça, les correccions acumulen ja dues jornades consecutives. Un dels valors a destacar era Banco Popular. Nous rumors sobre la possible compra de l’entitat espanyola elevaven el valor per sobre del 9%. Un cop els esdeveniments polítics de França passen a un segon pla, la reunió d’avui per part del Banc d’Anglaterra centrarà l’atenció dels inversors. Aquesta reunió tindrà lloc en un moment que la divisa anglesa, la lliura esterlina, es troba en màxims anuals. Pel que fa a la cotització del petroli, el dia d’ahir va rebotar el cru després de fortes correccions des de mitjan abril.

Categories: General Tags: