Home > General > Tornen les compres

Tornen les compres

10/05/2017

La jornada d’ahir servia per afermar nivells en els mercats europeus. Aprofitant les lleugeres correccions de dilluns, els inversors tornaven a les compres fent pujar així els selectius. En aquesta ocasió, tot i no tenir-nos acostumats aquest any a veure’l a la cua, l’índex de referència espanyol, l’IBEX-35 era l’únic que mostrava rendiments negatius. Un cop superades les turbulències polítiques de l’eurozona, les referències econòmiques tendiran a tenir més transcendència. A part, la publicació de resultats corporatius segueix en peu. Quant als Estats Units d’Amèrica, els índexs mostraven comportaments plans a tancament europeu. Pel que fa a les divises, l’euro seguia retrocedint respecte al dòlar. Pel que fa al petroli, sembla que posterior a les fortes correccions recents, durant la darrera sessió es mantenia la cotització estable.

Categories: General Tags: