Home > General > Compra amb el rumor i ven amb la notícia

Compra amb el rumor i ven amb la notícia

09/05/2017

Després de les eleccions franceses, l’obertura setmanal en els mercats de renda variable europea era negativa. I és que les correccions del selectiu francès contagiaven la resta d’índexs borsaris de la zona euro. El FTSE-100 era l’únic que intentava mantenir el tipus lluitant per registrar tancaments positius. D’alguna manera, atès que l’elecció d’Emmanuel Macron com a nou president francès ja estava descomptada en el mercat, els inversors aprofitaven la jornada d’ahir per recollir beneficis i fiançar els forts repunts de les darreres setmanes (compra amb el rumor i ven amb la notícia). Pel que fa a les divises, tot i que els darrers esdeveniments portaven l’euro a apreciar-se per sobre d’1,10 dòlars, la darrera sessió tornava a situar-se lleugerament per sota d’aquests nivells.

Categories: General Tags: