Home > General > Trump torna a prendre la paraula

Trump torna a prendre la paraula

27/04/2017

Els parquets de renda variable europea tancaven la sessió de dimarts amb comportaments plans. Els nivells post-eleccions franceses es consoliden. Per posar un exemple, l’índex de referència alemany, el DAX, tornava a marcar màxims històrics de cotització situant-se per sobre dels 12.400 punts. No és d’estranyar el bon sentiment europeu atès que la publicació de resultats corporatius acompanya. Per citar alguna de les companyies, ahir l’entitat bancària espanyola superava les expectatives del consens. Per altra banda, Red Eléctrica també incrementava el benefici del primer trimestre d’enguany respecte a l’anterior. Avui és el torn de Bayer, BBVA, Orange, Nokia i BME entre moltes altres. Quant als EUA, la reforma fiscal està en el punt de mira de tothom. Donald Trump creava força expectatives. Veurem la reacció dels parquets.

Categories: General Tags: