Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

28/04/2017

Els mercats de renda variable tancaven la jornada d’ahir en to vermell. La recollida de beneficis es generalitzava tant a Europa com als EUA. Tot i que la temporada de resultats de l’1T 2017 va deixant bon regust de boca (per exemple, dos valors financers com BBVA o Bankinter presentaven resultats reflectint increments en els beneficis) no es tractava d’argument suficient per als inversors que veiem com materialitzaven les darreres pujades del mercat. D’altra banda, en l’última sessió de cotització veiem com el president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, compareixia davant la premsa. El BCE assegurava que la disminució dels riscos a la baixa va acompanyada d’una recuperació sòlida a l’eurozona. Quant a l’IPC, Draghi augurava un augment del mateix durant aquest mes d’abril i que es mantindria sobre el +1,5% fins a final d’any.

Categories: General Tags: