Home > General > Consolidant nivells

Consolidant nivells

26/04/2017

Els parquets de renda variable europea consolidaven nivells en la darrera jornada de cotització. Després de la ressaca de les eleccions franceses, els analistes comencen a centrar la seva atenció en la presentació de resultats corporatius. A poc a poc, les companyies mostren els números del primer trimestre del 2017 deixant bon regust de boca fins a la data. Als EUA, les compres també seguien el seu curs després que el Nasdaq Composite tornés a marcar màxims històrics a tancament de dilluns. Avui tindrem una de les cites clau del president Donald Trump: donarà a conèixer les principals línies de la reforma fiscal que tant animava el mercat a principis d’any. Haurem de veure si sembla bé als seus companys de partit així com a l’oposició…

Categories: General Tags: