Home > General > Les urnes tornaran a marcar el rumb

Les urnes tornaran a marcar el rumb

22/04/2017

L’última sessió setmanal en els parquets europeus es mostrava amb certa indecisió. Els selectius tancaven en to mixt en un dia sense una clara direccionalitat. Com ja venim dient durant els darrers dies, les eleccions franceses seran el proper catalitzador que farà decantar l’ànim inversor cap un costat o l’altre. Els extremismes no agraden al mercat. Finalment veurem quina és la transcendència del tiroteig registrat durant la vesprada de dijous a París que podria haver agitar la decisió final dels ciutadans. Igualment, la prima de risc del país veí es mostrava forta tot i l’escenari d’aquest cap de setmana. La divisa europea aguantava així nivells jugant a 1,07 dòlars per euro. Per altra banda, l’actiu refugi (l’or) se situava prop dels màxims anuals. Tot està obert, atents aquest cap de setmana, el punt de mira se situarà sobre França.

Categories: General Tags: