Home > General > En espera de les eleccions

En espera de les eleccions

21/04/2017

Durant el dia d’ahir els selectius de renda variable europea recobraven forces mostrant un color majoritàriament tenyit de verd. Igualment, en la sessió d’avui podríem veure incrementada la volatilitat del mercat atès que serà el darrer dia abans de la primera volta de les eleccions franceses. En l’àmbit corporatiu, la publicació de resultats del primer trimestre d’enguany pren cada cop més protagonisme. Companyies com Unilever, Nestlé o Pernod Ricard s’exhibien ahir davant dels analistes. Pel que fa a avui, serà el torn de Viscofan, Saipem i Reckitt Benckiser, entre d’altres. En el cas del cru, veiem com la darrera sessió permetia que el preu es mantingués estable després que dimecres, en conèixer-se que la producció als EUA marcava els nivells més alts des de l’agost del 2015, fes patir caigudes en la seva cotització.

Categories: General Tags: