Home > General > A tota vela

A tota vela

25/04/2017

Despertàvem la setmana amb els resultats de les eleccions franceses. Tot i que les darreres jornades portaven major incertesa atès que els sondejos donaven a quatre dels candidats possibilitats de passar de ronda, finalment l’escenari principal es complia. Macron i Le Pen es jugaran la presidència en la segona volta. Aquest fet es traduïa en els mercats de renda variable europeu amb fortes pujades (al voltant del 4%) dels principals selectius. Pel que fa al sector més revaloritzat en la jornada d’ahir, era el financer. Valors com BNP, Intesa Sanpolo, BBVA entre d’altres es marcaven repunts superiors al +7%. D’igual manera, actius més defensius com el “bund” en la seva referència a 10 anys marcava pujades en el tipus d’interès (baixades en preu), així com la cotització de l’or queia lleugerament.

Categories: General Tags: