Home > General > Comença la temporada de resultats

Comença la temporada de resultats

13/04/2017

Els inversors estan amb un ull posat sobre la presentació de resultats que comença, i amb l’altre ull als afers geopolítics. Ahir va començar presentant Delta Airlines, que va sorprendre positivament, i avui és el torn dels titans de la banca americana: JP Morgan, Citigroup i Wells Fargo. La jornada reprenia una mica el tarannà de dimecres anant de més a menys. Els operadors del parquet de Nova York optaven per vendes moderades en esperar de la reunió de Tillerson amb les autoritats Russes. En aquest context, l’or es va mantenir relativament estable després d’haver repuntat un 1,70% dimecres. El departament d’Estat va informar que les reserves de petroli dels EUA van baixar la setmana passada en 2,2 milions de barrils. Al nostre país veí, el sector financer registrava un comportament relativament nefast. Destacant el Banc Popular, que tornava a perdre més d’un 4%. A nivell de divisa, destacar que el canvi es va situar en nivells d’1,0616 dòlars per euro.

Categories: General Tags: