Home > General > La geopolítica marca el rumb

La geopolítica marca el rumb

12/04/2017

En la jornada de dimarts tots els fronts oberts a nivell geopolític van fer créixer la incertesa i van portar els mercats a cotitzar en negatiu. En cap cas a tancament europeu es registraven baixades acusades, però si és cert que la jornada va anar de més a menys. L’acció que van emprendre els americans contra Bashar al-Assad (Síria) equival a una acció contra Rússia. Alguns mitjans de comunicació comentaven que les relacions entre Rússia i els Estats Units no havien estat tan tenses en molts anys. El secretari d’Estat Rex Tillerson viatjava a Rússia per reunir-se amb el Kremlin. A nivell de divises l’eurodòlar cotitzava relativament estable entorn d’1,0622, i el ien japonès (que acostuma a ser moneda refugi) s’apreciava. L’euro-ien se situava en 116,57 (pujant un + 0,82%). L’or va repuntar un 1,41% fins als 1,272 dòlars.

Categories: General Tags: