Home > General > El procés del Brexit

El procés del Brexit

19/04/2017

Jornada agitada en els parquets de renda variable global. A part d’una creixent tensió entre els EUA i Corea del Nord i les eleccions franceses de diumenge vinent, ahir sumàvem l’esdeveniment més destacat de la darrera sessió de cotització: Theresa May convocava noves eleccions per al 8 de juny. Amb la contínua crítica de l’oposició en la seva gestió de les negociacions del Brexit (Hard Brexit), la primera ministra britànica decidia convocar eleccions amb el vent a favor. Segons les enquestes, May aconseguiria una majoria més àmplia de la que actualment disposa. Aquest fet serviria per tenir un major poder de cara a Brussel·les. En aquest context, encara que les presentacions de resultats corporatius sorprenen positivament, els parquets europeus van cotitzar en terreny negatiu.

Categories: General Tags: