Home > General > Un dilluns Irregular

Un dilluns Irregular

11/04/2017

Ja comença la setmana santa. Mercats americans cotitzen a mitja jornada amb tendència alcista i els europeus han tancat a la baixa. Tot i la inestabilitat geopolítica generada els darrers dies, els mercats es van mostrar força resistents. Al marge de Síria, destacar que els americans han enviat un portaavions nuclear a la península de Corea. Destaquem que aquesta setmana publicaran resultats JP Morgan i Citigroup. A nivells de divisa, l’eurodòlar cotitzava entorn l’1,06. L’euro recuperava part de la força perduda divendres. El banc popular seguia fent penitència i va tornar a protagonitzar una davallada del 9,61%. Segons declaracions del seu president, el futur del Popular passava per ser adquirida o per tornar a fer una ampliació de capital.

Categories: General Tags: