Home > General > Atemptats a Suècia

Atemptats a Suècia

08/04/2017

En el despertar d’ahir, els moviments inicials ja anunciaven una jornada moguda. Als EUA, amb el president, Donald Trump, al capdavant, s’autoritzava el llançament de 59 míssils Tomahawk contra un camp aeri sirià com a resposta a l’atac químic d’aquesta setmana. Això, immediatament, tenia efecte sobre els parquets europeus, que obrien amb temor, mostrant registres a la baixa. A part, durant la tarda, tot i que els selectius registraven una tímida recuperació, la tensió geopolítica augmentava amb l’atemptat d’Estocolm, que deixava algunes víctimes mortals. En tot cas, apartant-nos dels esdeveniments aliens al mercat, una de les dades macroeconòmiques més importants de la setmana sorprenia positivament els inversors. Tot i esperar uns nivells d’atur als Estats Units en línia amb la darrera publicació (4,7%), la dada del mes de març disminuïa, mostrant nivells del 4,5%.

Categories: General Tags: