Home > General > Dia de pluja

Dia de pluja

28/03/2017

Les borses europees tancaven la primera sessió setmanal amb lleugeres correccions. S’ha de tenir en compte que a mesura que s’apropava el tancament, els selectius repuntaven, recuperant part de les pèrdues intradia tot i que no era suficient per registrar una jornada positiva. També hi va tenir a veure l’obertura de Wall Street, ja que tot i obrir en vermell les caigudes no eren excessives. La por estava instaurada en la possible reacció del mercat atès que el darrer intent del president, Donald Trump, de reformar l’Obamacare tampoc no tenia èxit. Aquest esdeveniment era llegit per molts analistes com una falta de fortalesa i de poder de negociació de Trump. Atès que la reforma fiscal és un dels catalitzadors a l’alça de la borsa nord-americana aquest any, haurem d’esperar a veure si aquest cop el president aconsegueix prou suport per implantar-la.

Categories: General Tags: