Home > General > Tornem a la càrrega

Tornem a la càrrega

29/03/2017

Els principals selectius de renda variable europea tornaven a mostrar fortalesa i ganes de seguir alçant el vol. En la darrera sessió de cotització, els parquets de referència de la zona euro registraven repunts que els situaven tocant màxims de l’any. Un cop assimilat que el mercat nord-americà no flaquejava davant el que podia ser llegit com a manca de poder del seu president, Donald Trump  (després de no aconseguir recolzament suficient per dur a terme la reforma sanitària), els inversors europeus es trobaven tranquils en un continent on la pressió política disminueix. Per un lloc, a Alemanya, el cap de setmana passat, Merkel guanyava la primera batalla en una de les regions del país. Per altra banda, segons les enquestes recents, a França, Le Pen podria passar la primera ronda tot i que seria superada per Macron en la segona. En aquest context, la divisa europea mostrava a nivells d’1,086 euros per dòlars.

Categories: General Tags: