Home > General > Pendents de Trump

Pendents de Trump

25/03/2017

Les borses europees cotitzaven sense grans variacions en la jornada de divendres. Cal destacar, que els principals selectius se situaven durant la major part del dia en negatiu. No obstant això, l’obertura en verd de Wall Street  frenava lleugerament la caiguda. En l’àmbit polític, Donald Trump no perdia protagonisme. La reforma sanitària que s’havia de votar al congrés dels EUA es posposava. Aquest fet, que havia de servir com a termòmetre per a valorar el poder del nou president nord-americà, donava certa desconfiança que acompleixi tot el promès. Avui estarem atents, ja que tindrem més informació. Retornant als mercats, tots aquests esdeveniments es traduïen en un augment dels índexs de volatilitat (VIX) que marcaven màxims d’aquest 2017. Igualment, aquests nivells són allunyats dels màxims de l’any passat.

Categories: General Tags: