Home > General > Nova recollida de beneficis

Nova recollida de beneficis

22/03/2017

Tot i obrir la darrera sessió de cotització amb els principals mercats de referència europeus a l’alça, el tancament dels selectius finalitzava a la baixa. Els primers titulars que encapçalaven les portades dels diaris en la jornada d’ahir, eren majoritàriament de caràcter polític. Per una banda, el debat polític celebrat a França la nit de dilluns on es donava la victòria a Macron (segons la premsa internacional). No obstant això, per altra banda, Theresa May anunciava l’activació de l’article 50 el pròxim dia 29 de març. Aquests fets, acompanyats d’un tancament als EUA on es registrava el menor volum de negociació en el que va d’any, donaven lloc a l’obertura tímida però a l’alça dels selectius europeus. Tot i això, a poc a poc, en el segon compàs de cotització, els principals índexs de renda variable canviaven de color per acabar tancant en vermell. Quant a la jornada d’avui, la principal referència serà la venda d’habitatges de segona mà durant el mes de febrer als EUA.

Categories: General Tags: