Home > General > Atemptat a Londres

Atemptat a Londres

23/03/2017

Des de l’inici d’aquesta setmana, els selectius de renda variable europea semblen lleugerament més dèbils atès que els inversors es dediquen a recollir els beneficis generats aquest primer trimestre. Molt a veure hi tenen els fluixos registres que també deixaven els parquets del Japó (Nikkei) i els índexs de referència de Wall Street. Per exemple, l’S&P500 tancava dimarts mostrant el pitjor comportament des del mes d’octubre i, per tant, la pitjor jornada de l’any. La reforma fiscal que Donald Trump prometia no acaba d’arribar. A aquest fet s’hi ha de sumar que el congrés podria no aprovar el Health Care bill (la revisió del Obamacare). En l’àmbit europeu, un dels principals esdeveniments d’ahir era l’atemptat terrorista que tenia lloc a l’exterior del Parlament britànic. Haurem d’esperar a tenir més informació.

Categories: General Tags: