Home > General > Dia de descans

Dia de descans

21/03/2017

Com si es tractés de la continuació de diumenge, els mercats de renda variable europea es prenien la jornada d’ahir amb certa relaxació. Atès que es tractava d’una jornada sense grans referències en l’àmbit macroeconòmic, els selectius tancaven plans però lleugerament a la baixa. No obstant això, aquest fet no provoca que el sentiment inversor canviï excessivament. Pel que fa als esdeveniments corporatius, la fusió a l’Índia entre Vodafone i Idea Cellular creava la major empresa de telecomunicacions del país. Pel que fa a les divises, l’euro es mantenia estable contra el bitllet verd nord-americà, situant-se a 1,074 dòlars per euro. De la mateixa manera, tant el petroli com l’or mantenien comportaments plans. Al tancament europeu, els principals índexs de referència de Wall Street mostraven signe mixt.

Categories: General Tags: