Home > General > Setmana estable als mercats

Setmana estable als mercats

04/03/2017

Segons deia el famós inversor Warren Buffett: “El risc ve de no saber el que s’està fent.” La informació és la font del coneixement, una bona anàlisi d’aquesta ens portarà a una correcta valoració de les companyies en què volem invertir. Dit això, les borses de renda variable europea mostraven comportaments amb lleus moviments en la darrera sessió de cotització setmanal. Mentre que selectius com l’alemany DAX o el FTSE 100 anglès se situaven en rendiments negatius, els parquets de referència espanyol com l’Ibex-35 o el francès CAC40 pujaven per sobre del +0,50%. A nivell corporatiu, la sortida de la companyia SnapChat ens indica que l’eufòria compradora és un fet. El valor es marcava un +44% en el seu primer dia de sortida a borsa. Ahir, a tancament europeu, el valor seguia repuntant per sobre del +16%. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: