Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

03/03/2017

Durant la jornada d’ahir la inflació de la zona euro sorprenia positivament incrementant-se fins al 2%, en línia amb les estimacions del consens i davant de l’1,8% anterior. Atès que aquesta publicació se situa en l’objectiu marcat pel Banc Central Europeu, alguns analistes consideren que pot ser suficient perquè rebaixi les mesures d’estímul actuals. Als Estats Units, les peticions setmanals de subsidi per atur baixaven fins a les 223.000. A part, les expectatives d’una pujada de tipus per part de la Fed durant aquest mateix mes s’incrementen considerablement. El mercat descompta ja fins a un 90% un increment el dia 15 vinent. Aquests fets provocaven que en la darrera sessió de cotització els parquets europeus mostressin tons mixtos, mentre que, a tancament d’aquests, els selectius de Wall Street registraven lleugeres caigudes.

Categories: General Tags: