Home > General > Fluix inici setmanal

Fluix inici setmanal

07/03/2017

Després d’una setmana tranquil·la per als mercats de renda variable, el primer dilluns de mes, els parquets de la zona euro mostraven lleugers retrocessos. A nivell corporatiu, la novetat més rellevant venia d’Alemanya, on l’entitat Deutsche Bank anunciava una ampliació de capital per import de 8.000 milions d’euros. En una jornada sense grans novetats a nivell macroeconòmic, els inversors veuran la principal cita dijous vinent amb la reunió del BCE. Als Estats Units d’Amèrica, en espera de la pròxima reunió del dia 15 per part de la Reserva Federal, la publicació més esperada la tindrem divendres. La taxa d’atur del mes de febrer hauria de mostrar nivells pròxims als del mes anterior (marcat             en el 4,8%), aquest argument hauria de confirmar a Janet Yellen una estabilitat de creixement econòmic que facilités l’increment en els tipus d’interès de referència.

Categories: General Tags: