Home > General > Europa fent-ho millor que els EUA

Europa fent-ho millor que els EUA

07/12/2016

La darrera jornada de cotització en els mercats de renda variable europea servia per a mostrar repunts generalitzats. Aquest bon registre era causat per les bones referències provinents d’Itàlia. Els inversors veien amb bons ulls la votació dels pressupostos italians que tindrà lloc durant el dia d’avui, cosa que permetrà la posterior dimissió de Matteo Renzi. A part, els rumors d’un possible rescat a l’entitat Monte dei Paschi animava el sector bancari europeu que marcava fortes pujades. Els analistes consideren que podria existir un rescat públic per tal d’evitar un col·lapse financer al país. Amb un dia festiu al país veí i en espera de la pròxima reunió del BCE dijous, els selectius nord-americans es mantenien plans a tancament europeu.

Categories: General Tags: