Home > General > El BCE pren protagonisme

El BCE pren protagonisme

08/12/2016

Les borses europees seguien el bon comportament mostrat durant aquesta setmana durant la darrera sessió de cotització. La jornada prèvia a la reunió del Banc Central Europeu servia perquè els selectius de la zona euro registressin repunts de prop de l’1%. El MIB italià aconseguia remuntar el mal comportament acumulat durant l’any i el sector bancari, recolzat pel possible rescat de Monte dei Paschi, volava per tancar dues jornades consecutives amb importants avanços. Per altra banda, en la reunió d’avui del BCE es podria confirmar l’aplicació de nous estímuls que servissin per reactivar l’economia. Als EUA, Wall Street lluitava per marcar nous màxims històrics. Esperem que els mercats acompanyin el nostre dia festiu.

Categories: General Tags: