Home > General > Inici de setmana fluix

Inici de setmana fluix

29/11/2016

La setmana passada els mercats de renda variable europea no van superar en la majoria dels casos l’1%. L’eufòria post-Trump sembla que es passa per alt a Europa encara que serveix per seguir marcant màxims en els selectius nord-americans. Els analistes ja descompten una probabilitat del 100% de pujada de tipus d’interès per a la propera cita de la Fed, el 14 de desembre. Aquesta previsió deixava respirar el sector bancari americà, situació que no impedeix que el sector bancari europeu segueixi estancat. Per a aquesta setmana, la principal referència serà la taxa d’atur del mes de novembre als EUA, dada que coneixerem divendres que ve. A banda, demà tindrem una cita important: els països membres de l’OPEC es reuniran per proposar la implementació de limitacions en la producció de cru.

Categories: General Tags: