Home > General > Rússia i la cimera de Viena

Rússia i la cimera de Viena

30/11/2016

Dimarts passat servia als selectius europeus de renda variable per a frenar lleugerament les caigudes de les darreres jornades. Liderats pel FTSE MIB italià, els parquets de la zona euro mostraven comportaments positius acompanyats per repunts en el sector bancari. Durant el dia d’avui, el principal focus d’atenció estarà en la cimera de l’OPEC. En aquest sentit, el preu del cru arribava a fregar el -4% negatiu durant la sessió d’ahir. La notícia que Rússia no assistiria finalment a la cimera de Viena refredava les expectatives d’arribar a un acord en la limitació de la producció de petroli. Als Estats Units d’Amèrica es publicava       la dada més esperada              del dia. El PIB dels EUA presentava un creixement superior a l’esperat, un +3,2% davant el +3% previst pel consens del mercat.

Categories: General Tags: