Home > General > Moviments lleus

Moviments lleus

26/11/2016

El còmput setmanal als mercats de renda variable europea no supe­rava en la majoria l’1%. La darrera sessió de dijous els mercats nord-americans es mantenien tancats, així com ahir, Black Friday, els mercats dels Estats Units obrien parcialment. Això suposava unes jornades de menor activitat als selectius de la zona euro. Curiosament, aquest fet con­trasta amb els màxims històrics marcats a Wall Street. A més, al país nipó, l’índex de referència Nikkei se situava en una de les majors ratxes alcistes en anys. Al mercat de divises, l’euro s’esforçava per mantenir els nivells d’1,06 euros per dòlar tot i que amb els mínims intradia fregant 1,05. Per a la setmana vinent estarem atents a la reunió de l’OPEC. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: