Home > General > Sense gaire activitat

Sense gaire activitat

25/11/2016

El tancament per festivitat de Wall Street propiciava un menor volum en els principals mercats de renda variable europea. La celebració d’Acció de Gràcies es traduïa en comportaments dèbils,  però tancaments positius per la majoria de selectius de la zona euro. En el cas del país veí, les dades de PIB publicades a primera hora es mantenien en línia amb l’esperat. El PIB interanual                del 3T2016 concordava               amb l’última publicació              en +3,2%. D’altra banda, l’euro/dòlar es desinflava fins a nous mínims des del març del 2015. La divisa es mostra cada cop més a prop de la paritat. Les actes de la darrera reunió de la Reserva Federal publicades durant el dimecres passat confirmaven la possibilitat d’una nova pujada de tipus d’interès. En el cas del cru, la barrera psicològica dels 50 dòlars barril es repetia.

Categories: General Tags: