Home > General > Parquets encallats

Parquets encallats

24/11/2016

Els principals parquets de renda variable europea tancaven la darrera sessió de cotització amb to mixt. Sense referències del Japó (atès que la borsa nipona es mantenia tancada), els mercats de la zona euro obrien amb lleus caigudes que es van mantenir durant tota la jornada. Les dades provisionals de PMI durant el mes de novembre d’Alemanya tampoc van ajudar publicant lleugerament per sota. Als EUA, en un dia marcat per les nombroses publicacions de dades macroeconòmiques, els índexs de Wall Street també es mostraven dèbils. El PMI nord-americà marcava nivells superiors als esperats tot i que la venda d’habitatges nous publicava nivells per sota de les expectatives. Avui dia festiu d’acció de gracies, els mercats dels Estats Units romandran tancats.

Categories: General Tags: