Home > General > Fluix inici de setmana

Fluix inici de setmana

27/09/2016

Durant la setmana passada vam tenir dues cites importants. D’una banda, el Banc del Japó va presentar un canvi de rumb en les seves mesures de política monetària expansiva. La decisió proposa abandonar el seu objectiu de compra anual d’actius per establir un control sobre la corba de rendibilitat. De l’altra, també va ser el torn de la Reserva Federal. Janet Yellen va mantenir els tipus d’interès de referència inalterats tot i reconèixer una situació po-                  sitiva de l’economia estatunidenca. Per tant, la probabilitat de pujades abans de finalitzar l’any augmenta de manera significativa. Per aquesta setmana, les publicacions més rellevants vindran de la mà dels Estats Units. Estarem atents a les nombroses conferències de membres de la FED i a les dates de PIB final del 2T/2016 juntament amb les referències al consum.

Categories: General Tags: