Home > General > Tancament setmanal en vermell

Tancament setmanal en vermell

24/09/2016

La darrera sessió de la setmana deixava rendiments lleugerament a la baixa en la majoria de parquets europeus. Un dels sectors a destacar tornava a ser el bancari. Durant el dia d’ahir, els valors financers giraven per acabar tancant en negatiu. No obstant això, el còmput setmanal era positiu en la majoria d’ells. Als EUA, després d’una setmana on Yellen decidia deixar els tipus d’interès de referència sense canvis, els selectius nord-americans també es tenyien de vermell a tancament europeu. Un dels valors que millor comportament mostrava era Twitter. Els rumors d’un possible interès de diverses companyies tecnològiques a adquirir la companyia, entre les quals Alphabet (Google), feien pujar el títol més del 20% intradia. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: