Home > General > Atents al sector bancari

Atents al sector bancari

28/09/2016

Les borses europees obrien durant el matí d’ahir amb un tímid intent d’apuntar-se un rebot a l’alça. No obstant això, el sector financer seguia sent qui patia pitjor el comportament en els mercats de renda variable dels principals parquets d’Europa. Un dels bancs que desencadenava aquest mal sentiment sobre la banca era novament Deutsche Bank. La seva cotització durant la darrera sessió registrava rendiments negatius, arribant a tocar mínims històrics intradia. Per altra banda, Monte dei Pas­chi i Commerzbank anun­ciaven que començaven                 a prendre mesures per afrontar el mal moment del sector. En el cas dels Estats Units d’Amèrica, el debat polític entre els dos candidats a la presidència de la Casa Blanca va donar una aparent victòria a Hi-llary Clinton segons la premsa. Els seus principals selectius obrien el dia amb lleugeres pujades.

Categories: General Tags: