Home > General > Europa, amb ganes de trencar resistències

Europa, amb ganes de trencar resistències

23/09/2016

El mercat europeu agafava embranzida després de la decisió de Janet Yellen durant la jornada de dimecres. Als Estats Units, la Reserva Federal mantenia sense canvis els tipus d’interès de referència però donava a entendre una alta probabilitat de pujada abans de finalitzar l’any. En el cas del petroli, la bona publicació de dades sobre els inventaris de petroli als EUA permetia el bon registre del barril de Brent i el West Texas americà. Com a cita important, avui i divendres tindrem les dades provisionals de PMI a l’Eurozona del mes de setembre. A part, durant la segona part del dia també tindrem publicacions de revisió de ràtings d’Alemanya i Regne Unit. La pregunta és: seguirà passant factura el Brexit a Anglaterra?

Categories: General Tags: