Home > General > Setmana important

Setmana important

20/09/2016

La setmana passada va deixar un còmput negatiu en els principals índexs borsaris europeus. Algunes dades publicades com la producció industrial a l’Eurozona o l’índex de preus d’importació als EUA no van acompanyar el mercat. El Banc Central d’Anglaterra així com el Banc Central de Suïssa no van sorprendre i van mantenir els estímuls monetaris tal com estaven. Per a aquesta setmana, les cites de major importància seran, d’una banda, la reunió de la Reserva Federal el proper dia 21. La probabilitat de pujada de tipus d’interès que estima el consens es manté baixa (marcada al 20%). D’altra banda, el Bank of Japan també ha de decidir sobre els tipus de referència. La seva decisió podrà suposar el preludi sobre propers moviments del BCE. Quin serà el proper pas? Ho veurem…

Categories: General Tags: