Home > General > Setmana important

Setmana important

21/09/2016

Eren poques les referències macroeconòmiques que es publicaven durant la sessió d’ahir. No obstant això, l’única publicació important mostrava signes de debilitat a un dia de la decisió de la Reserva Federal sobre el tipus d’interès. Pel que fa a la iniciació de nous habitatges als Estats Units, mostrava nivells per sota de l’anterior així com per sota de l’estimat pel consens. En termes mensuals, la construcció de nous habitatges va reduir-se en un -5,8% durant el mes d’agost. Això podria suposar un argument més per mantenir sense canvis els tipus d’interès de referència nord-americans. A Europa, la sessió tancava sense grans moviments. La decisió d’avui podria moure el mercat de manera significativa. A les 20.00 h estarem atents a les paraules de la presidenta de la FED.

Categories: General Tags: