Home > General > Setmana dura per als mercats

Setmana dura per als mercats

17/09/2016

Els mercats de renda variable europea tancaven la setmana tenyits de vermell. El còmput setmanal era negatiu en la majoria d’ells. En el cas del selectiu del país veí, les 5 últimes sessions deixaven un rendiment negatiu superior al -4%. En el cas del Dax alemany, gairebé es tocava el -3% i l’Euro Stoxx 50 perdia més del -3,80%. Un dels principals justificants d’aquestes caigudes venia provinent d’Alemanya. Els EUA reclamen al banc alemany Deutsche Bank 14.000 milions de dòlars per la venda de títols recolzats per hipoteques subprime. El títol retrocedia un -8,49% durant la jornada d’ahir. Estigueu atents, la setmana vinent s’espera la compareixença de la presidenta de la FED, Janet Yellen, després de la reunió que mantindrà la Reserva Federal el proper dimecres, dia 21.

Categories: General Tags: