Home > General > Els selectius consoliden les pujades

Els selectius consoliden les pujades

13/08/2016

La jornada d’ahir els principals selectius europeus van continuar amb una tendència estable i sense canvis significatius. Ahir a primera hora es coneixia el PIB del segon trimestre a Alemanya, mostrant una desacceleració, però, inferior a la prevista. Més tard, coneixíem la mateixa dada de l’Eurozona, un 0,3% que estava just en la línia de l’esperat. La sorpresa del dia va ser el consum als EUA, que es va estancar al juliol davant l’increment del 0,4% que esperava el consens. Aquesta última publicació feia apreciar l’euro davant del dòlar. D’altra banda, el petroli sostenia les pujades de dijous després que l’Aràbia Saudita confirmés que es realitzarà una reunió al setembre per ajustar l’oferta i la demanda del cru. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: