Home > General > Recuperant terreny

Recuperant terreny

12/08/2016

Els mercats repetien ahir una jornada tranquil·la a falta de dades macro. A l’agenda d’ahir, l’única publicació significativa corresponia a les dades d’atur setmanal dels Estats Units. A diferència de divendres passat, on l’informe d’ocupació va mostrar un comportament per sobre de l’esperat, la publicació d’ahir calcava les previsions en registrar 266.000 sol·licituds de subsidi d’atur. Aquesta situació deixava els selectius europeus sense canvis significatius. La tranquil·litat de la renda variable contrasta amb el deute públic espanyol, que continua marcant mínims històrics amb el suport del programa del BCE. Avui tornarem a tenir referències macroeconòmiques importants com ara el PIB del segon trimestre de l’Eurozona i d’Alemanya, dades de consum i preus dels EUA o la producció industrial de la Xina.

Categories: General Tags: