Home > General > Dimarts de correccions lleugeres

Dimarts de correccions lleugeres

17/08/2016

La setmana passada va permetre als mercats de renda variable tancar en positiu amb la recuperació del preu del petroli. Aràbia Saudita, després de mostrar màxims històrics de producció de petroli el mes de juliol, es mostrava a favor d’implementar mesures per tal d’ajustar l’oferta a la demanda i així estabilitzar el preu. Als Estats Units les dades macroeconòmiques publicades eren lleugerament positives mentre que a l’eurozona no hi havia sorpreses significatives. Aquesta setmana les publicacions macro més importants vindran dels EUA. La principal referència seran les actes monetàries de la Fed, però també coneixerem l’IPC i la producció industrial de juliol i les peticions setmanals de subsidi d’atur d’agost. A Europa, els protagonistes seran l’índex ZEW d’Alemanya i la inflació de l’eurozona.

Categories: General Tags: