Home > General > Setembre positiu

Setembre positiu

14/09/2019

Estem vivint una tornada al col·le aquest setembre força dolça, amb uns mercats alcistes motivats principalment per una economia que es mou a ritme estable, uns bancs centrals que segueixen voluntaris a donar suport i la tensió comercial entre les primeres potències del món que es relaxen. Tot això es tradueix en una situació relativament agradable de mercats. Aquesta setmana el Banc Central Europeu va rebaixar la facilitat de dipòsit a 0,50%(tipus al qual els bancs dipositen els diners al Banc Central). Segueix, doncs, la política monetària expansiva. Ahir en els primers compassos de la tarda els principals mercats europeus mantenien un ritme positiu, tanmateix, els americans començaven cotitzant plans. Si anem a mirar el selectiu espanyol IBEX-35, podem veure com alguns dels sectors que menys bon comportament han tingut durant tot l’any recuperaven posicions: és el cas del sector financer que liderava els guanys. Empreses cícliques i de materials seguien de ben a prop. En aquest context, el preu del l’or era positiu trencant la barrera de 1.500. El petroli romania amb pocs moviments. El tipus de canvi eurodòlar cotitzava prop d’1,1060. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: