Home > General > Clima tens en les negociacions comercials

Clima tens en les negociacions comercials

23/05/2019

Els mercats europeus van finalitzar la jornada mixtos, sense gaires canvis respecte a la jornada viscuda el dia anterior, a causa de la falta de moviment en forma de notícies que poguessin incrementar la volatilitat del mercat i que impulsessin els selectius. Els inversors segueixen de ben a prop les negociacions comercials, que actualment estan en una situació ben tensa. Seguint en clau europea, la incertesa que s’està vivint respecte al Brexit i la més que possible substitució de la portaveu britànica, a més del possible segon referèndum, no ajuden a incrementar la confiança inversora. Mentrestant, el Banc Central Europeu durà a terme una nova compareixença pública amb Mario Draghi al capdavant, on no s’esperen canvis respecte als tipus d’interès a la zona euro. Durant la reunió, s’homenatjarà Peter Praet, l’actual economista en cap de la institució del BCE, que deixarà el seu lloc a final d’aquest mes a Philip Lane, economista irlandès. Qui també abandonarà el seu lloc és el president del BCE després de vuit anys al capdavant, i ho farà el novembre d’aquest any. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien amb lleugeres caigudes en espera de novetats respecte a les negociacions comercials.

Categories: General Tags: