Home > General > Correcció generalitzada als mercats

Correcció generalitzada als mercats

24/05/2019

Els mercats de renda variable global van viure una jornada de correccions generalitzades, principalment a causa de l’estancament de les relacions comercials entre la Xina i els Estats Units. La confiança inversora ha empitjorat i les expectatives de desencallar les negociacions comercials a curt termini s’han reduït exponencialment. Les notícies que s’han publicat als diaris xinesos acusen els moviments d’atac americà que s’han fet contra els productes d’importació xinesa. Els rendiments dels bons del Tresor americà a deu anys han tornat a nivells mínims des del 2017. Mentrestant, el tipus de canvi eurodòlar se situava a nivells d’1,1174. Les notícies que arribaven des del Vell Continent tampoc no ajudaven a canviar la percepció de pessimisme als mercats, amb la publicació de les actes del BCE en què es mencionava que les dades macroeconòmiques publicades han estat més dèbils del que s’esperava. Pel que fa al Brexit, el govern de Theresa May ha endarrerit la publicació de l’últim projecte de llei sobre l’acord del Brexit.

Categories: General Tags: