Home > General > Trump podria endarrerir la imposició de nous aranzels

Trump podria endarrerir la imposició de nous aranzels

16/05/2019

Els mercats de renda variable europea iniciaven la jornada amb tendència negativa, impulsats a la baixa per les notícies de Matteo Salvini, el ministre d’Interior italià, que declarava que el dèficit sobre el PIB del país transalpí podria situar-se per sobre del 3%, meridianament per sobre del 2,4% que havien previst inicialment per al 2019. La visió més conservadora abundava en el mercat i molts inversors aprofitaven per seguir consolidant els beneficis aconseguits des de principi d’any, en espera de novetats sobre les negociacions comercials entre els Estats Units i la Xina. L’obertura dels mercats de Wall Street va ser a la baixa, fins que es va filtrar el rumor al mercat sobre un possible endarreriment en la imposició d’aranzels en el sector de l’automòbil fins d’aquí a sis mesos i va ajudar a canviar el signe de la majoria de mercats fins situar-se en positiu. Aquesta rumor, podria fer-se públic a final de setmana. Els mercats de renda variable global van digerir molt bé la notícia, entenent que Donald Trump sap cedir en les negociacions i podria enviar un missatge positiu a la Xina, que tindria entre dues i tres setmanes fins que els aranzels aplicats als productes asiàtics tinguessin efectes reals a l’economia

Categories: General Tags: